La DT Terres de Ponent prepara un cicle de debats per a la tardor

La DT Terres de Ponent prepara un cicle de debats per a la tardor

La Delegació Terres de Ponent realitzarà entre els dies 14 de setembre i 31 d’octubre un cicle de debats que se celebrarà en dotze entitats de la demarcació per aprofundir en les conseqüències derivades de l’actual crisi de la Covid-19 i així reflexionar sobre totes les seves implicacions.

Per fer-ho possible centrarem els debats en tres grans blocs temàtics d’especial rellevància i actualitat, amb l’objectiu de donar resposta en la mesura que sigui possible a les principals incògnites que es plantejaran en els següents mesos. Els temes escollits són l’economia, la societat i la cultura i, entre altres qüestions, intentarem abordar el nou escenari econòmic que deixarà aquesta crisi, les implicacions socials que tindrà la nova realitat i les accions necessàries per a la recuperació de les estructures culturals.

Cada bloc de debat estarà conduït per ponents com Arcadi Oliveres, Manel Pérez, Joan Benach, Àlex Casanovas o Salvador Casals, entre altres, que s’encarregaran d’exposar les seves idees durant la sessió. Posteriorment s’obrirà un torn de preguntes per tal d’afavorir el debat i resoldre els dubtes que puguin sorgir. Esperem presentar la programació ben aviat.

Deixa el teu comentari