Segueix l’acte institucional del #DASC2020

Segueix l’acte institucional del #DASC2020

Demà dijous 4 de juny es celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural 2020.

Malauradament, a causa de la situació excepcional de pandèmia de COVID-19 i les mesures de confinament decretades, l’acte institucional del DASC 2020 no podrà dur-se a terme de manera presencial. No obstant això, des la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural no s’ha volgut renunciar a la celebració d’un acte que posa en valor la vitalitat del sector de la cultura popular i que serveix d’homenatge a totes les entitats, persones associades i participants que la fan possible.

Tothom qui vulgui podrà seguir l’acte institucional #DASC2020 de manera virtual a través del canal de Youtube del Departament de Cultura. L’acte estarà disponible el dia 4 de juny a les 19h de la tarda.

L’enllaç estarà disponible a través del web oficial del DASC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.