Últims dies per fer preguntes a la Clara del Ruste sobre la construcció de personatges

Últims dies per fer preguntes a la Clara del Ruste sobre la construcció de personatges

Les píndoles formatives de la FAC i la XTAC ja estan en marxa i tan sols queden cinc dies per poder enviar preguntes per a la Clara del Ruste, que és la primera formadora. La píndola que ens oferirà la Clara va encaminada a oferir recursos a l’hora de crear personatges teatrals.

La Clara és actriu, directora i dramaturga i forma part de la programació coordinada de la XTAC amb els espectacles ‘Jardí’ i ‘La Mary i la Santpere amb el Verkami’. Té una llarga experiència en companyies com Dagoll Dagom, Comediants i Joglars i creant pel seu compte espectacles adreçats tant a públic familiar com a adults.

Així doncs, no perdeu l’oportunitat de resoldre els vostres dubtes sobre el tema omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina. Teniu fins al dia 20 de maig per enviar les vostres preguntes i a partir del 4 de juny podreu trobar la píndola al nostre canal de YouTube i a les nostres xarxes socials.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.