Criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu Estiu 2020

Criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu Estiu 2020

La Generalitat de Catalunya ha editat un document que pretén fixar les línies comunes i generals de com s’han de desenvolupar les activitats del lleure educatiu aquest estiu en el context d’excepcionalitat derivat de la pandèmia de la COVID19.

Com a document marc estableix els requisits mínims imprescindibles per a poder realitzar les activitats amb caràcter general, i en protocols successius es concretaran amb detall el desenvolupament i organització particular de cadascun de les diferents activitats de lleure.

Consulta’l aquí!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.