Un Dia Internacional de la Dansa diferent

Un Dia Internacional de la Dansa diferent

La FAC s’ha vist obligada a cancel·lar la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que enguany s’havia de celebrar a La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada. Tanmateix, com ja vam fer el Dia Mundial del teatre, hem preparat una imatge i un text que podreu trobar a continuació per difondre’ls a través de tots els canals possibles.Juntament amb el teatre i la música, la dansa és una de les tres arts escèniques més simbòliques que existeixen des de l’antiguitat, a vegades però, la gran oblidada.
El dia 29 d’abril, la dansa passa a ser la gran protagonista, d’una festa on compartir i aproximar la dansa a tothom és una realitat i és el Dia Internacional de la Dansa.

Aquest any la situació actual que estem vivim no ens permet la celebració que teníem prevista, havia de ser el primer any que des de la Federació d’Ateneus es feia aquest acte d’homenatge a la dansa i el nostre Ateneu, havia d’estrenar-se com amfitrió. Estàvem molt il·lusionats però finalment, no ha pogut ser i des d’aquí volem fer un reconeixement i recolzar l’esforç constant de totes aquelles persones que comparteixen la passió per la dansa, fent que a més d’un somni també sigui un fet.

La dansa permet a la persona expressar els seus sentiments i emocions aprofitem aquest dia per ballar. Sigui sols o acompanyats, no importa com ni a on, ballem que aflorin els sentiments d’alliberació i alegria.

Dansem, expressem els nostres sentiments, alliberem la ràbia, el dolor i la impotència d’aquesta situació.
Perquè ens en sortirem i la dansa tornarà a ser la protagonista dins i fora dels escenaris.
La dansa també és cultura. Balleu i gaudiu-ne!!!

Societat Coral Cultural i Recreativa la Verbena de St. Joan de Vilatorrada
Abril de 2020

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.