Col·labora amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus

Col·labora amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus

Des de la Federació d’Ateneus i el magazín La Mira, hem encetat una col·laboració que ens ha de dur a organitzar una exposició sobre la repressió franquista als ateneus durant la Guerra Civil, pel mes vinent, en el marc de l’Assemblea General Ordinària (AGO), que es celebrarà a Sant Joan Despí.

Des del magazín La Mira, la investigadora que s’encarrega de la matèria està buscant complicitats entre els ateneus per recopilar material històric que puguem fer servir per a l’exposició i el llibret que l’acompanyi. Amb alguns ateneus estem fent una crida específica en relació a alguns materials concrets, però també requerirem material genèric de context, que us animem a cercar pels vostres arxius i fer-nos saber a comunicacio@ateneus.cat, si en disposeu.

Concretament ens referim a fotografies de context o genèriques sobre l’activitat ateneística fins al final de la Segona República, per exemple: agrupacions corals; activitats de formació i educació; de socors mutus; recaptes o accions de solidaritat; participació en les campanyes per l’Estatut; celebracions de l’adveniment de la República; i, en especial, actes polítics i sectorials de dones i joves.

En cas de disposar d’algun d’aquest tipus de material, escriviu-nos, i la investigadora es posarà en contacte amb vosaltres per gestionar-ho.

1 Comment

  • Publicat fa 13/02/2020

    Victoria Almuni

    Bona tarda, al Centre Obrer de la Sénia tenim material.

Deixa el teu comentari