El Casal Cultural de Tremp arriba als 90 anys

El Casal Cultural de Tremp arriba als 90 anys

El Casal Cultural de Tremp celebra 90 anys, un esdeveniment històric a la vida cultural del poble. L’entitat, que és una de les que ha acollit un dels concerts del cicle ‘Nostrades’ i l’exposició ‘Ateneus Cultura i Llibertat’ recentment, arriba amb energia a la fita i ho vol celebrar amb un seguit d’activitats el mes de novembre, de les que informaran properament des dels seus canals de comunicació, i ara també a xarxes, on han estrenat un Instagram que se suma al Facebook, i que us convidem a seguir.

Des de la Federació d’Ateneus felicitem l’aniversari de l’entitat, i informarem de la concreció de les activitats un cop es donin a conèixer.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.