La DT de les Terres de Ponent reforça els coneixements en matèria de finançament dels seus ateneus

La DT de les Terres de Ponent reforça els coneixements en matèria de finançament dels seus ateneus

L’Ateneu de Golmés va acollir dissabte, 21 de setembre, una formació sobre eines de finançament, a la qual hi van assistir 18 persones de nou ateneus diferents.

Alguns dels continguts de la sessió varen anar lligats a saber com posar els objectius per abordar els propis projectes de les entitats, la captació de fons, Crowfunding com a forma de finançament, les formes de comunicació efectiva del projecte i plataformes de finançament que es volen promocionar, entre d’altres.

La trobada formativa, proposada per la Delegació de les Terres de Ponent, va ser conduïda per Josep M. Soler, de SocialProjecta, que és gestor de projectes i gestor comercial. Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya fem una aposta clara per la formació en el sentit d’ajudar a les persones que fan feina des de les seves entitats a que tinguin una base més sòlida de coneixement, i puguin desenvolupar les seves funcions amb més autonomia.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.