Col·labora amb Down Catalunya i vine a Port Aventura per 20€

Col·labora amb Down Catalunya i vine a Port Aventura per 20€

La Federació d’Ateneus de Catalunya col·labora un any més en la difusió de la iniciativa ‘Fent Amics amb Down Catalunya‘, un esdeveniment que aquest 2019 celebra la seva onzena edició, i que habitualment té lloc durant el mes d’octubre al parc de PortAventura.

Aquest any s’ha triat la data del 5 d’octubre per anar cap a Salou i gaudir de l’experiència del parc amb tota la colla de Down Catalunya a un preu especial de 20€ per persona (el preu habitual és de 52€), un preu especial que és possible gràcies a la participació de la Fundació PortAventura, que es mulla un any més en aquesta iniciativa que combina solidaritat i diversió. Dels diners de les entrades, una part es destinarà a cobrir costos del parc, i el restant es cedirà a Down Catalunya i a les seves entitats membres.

La sortida és oberta a tothom, i inclou tot un seguit d’activitats dins del parc com l’acte de benvinguda al Gran Teatre Imperial, amb l’actuació dels grups Down Revolution i del conjunt de Gimnàstica rítmica de la FEDAC de Lleida, parlaments, i un espectacle inspirat en Halloween.

Com es pot aconseguir una entrada?

Per a aconseguir les entrades, les podeu recollir directament a la seu de Down Catalunya (Carrer Pere Vergés, 1, Planta 8, despatx 8.7 de Barcelona. De 9 a 14 hores. Metro L2 i L4 “La Pau”), escriure un correu a info@sindromedown.cat o esperar-vos a finals d’agost i poder comprar-les online a traves de la web de Down Catalunya www.sindromedown.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.