A punt la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, que serà a Tàrrega

A punt la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, que serà a Tàrrega

La Federació d’Ateneus de Catalunya ja té enllestida la 2a Trobada Nacional. En aquesta ocasió serà a Tàrrega, a l’Urgell, i hi estan convidats tots els ateneus federats i els seus socis. Pel que fa a les inscripcions, aquestes s’obriran passades les vacances, però el programa ja està pràcticament enllestit.

La trobada es desenvoluparà el cap de setmana del 18 (divendres al vespre) i el 19 (dissabte) d’octubre. S’hi inclouran la projecció del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, amb la participació del seu director, Sergi Sandua a qui les entitats podran interpel·lar.

Com va passar l’any passat, les entitats podran participar de la visita cultural a Tàrrega fent la ‘Ruta Pedrolo‘. Hi haurà el dinar d’entitats i posteriorment, el joc participatiu entre ateneus, amb una sèrie de premis per als vencedors. Enguany serà necessari que tothom afini les seves capacitats tecnològiques per poder-hi participar amb èxit.

Durant la trobada també es presentaran les conclusions del 6è Congrés d’Ateneus. Des de la Federació posarem autocars gratuïts per poder desplaçar-se a Tàrrega des de Barcelona, Reus i Girona. Un cop allà, hi haurà la possibilitat de fer nit en un dels hotels de la zona. De totes aquestes qüestions, la Federació n’informarà convenientment quan s’obri el període d’inscripcions.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.