Exposició permanent: Subirachs. Retorn al Poblenou

Exposició permanent: Subirachs. Retorn al Poblenou

Situat al barri del Poblenou de Barcelona, l’Espai Subirachs posa a l’abast del públic una part del llegat de Josep M. Subirachs (Barcelona, 1927-2014), escultor català de reconegut prestigi internacional. Amb més d’un centenar d’obres en exposició permanent,  es pot conèixer tota la trajectòria, prolífica i dilatada, de l’artista i redescobrir una àmplia i polifacètica producció que sovint queda eclipsada pel ressò de la seva monumental intervenció a la façana de la Passió de la Basílica de la Sagrada Família.

L’Espai Subirachs està emplaçat al número 6 del carrer Batista, a pocs metres de la casa on va néixer l’escultor i de l’edifici de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia —actual seu de la Sala Beckett—, on va anar a escola.

L’Espai Subirachs ofereix visites guiades per a grups a hores convingudes. Consultar horaris al web: www.subirachs.cat

Per consertar una visita contacteu a: espaisubirachs@gmail.com

O trucant al: 619924701

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.