La FAC convida a totes les entitats i als seus associats a formar part també de la família del setmanari El Temps

La FAC convida a totes les entitats i als seus associats a formar part també de la família del setmanari El Temps

Després de l’experiència amb el setmanari El Temps durant l’any 2018, la Federació d’Ateneus i El Temps hem acordat ampliar la col·laboració entre totes dues entitats, ja que gaudim de públics (els ateneus i els seus socis) amb interessos compartits.

En virtut d’aquest acord, el director el setmanari El Temps, Manuel Lillo, i l’editor de la publicació, Eliseu Climent, dediquen una carta oberta als prop de 90.000 associats a les entitats que formen part de la FAC, per convidar-los a conèixer la revista i subscriure-s’hi. Per a les persones interessades, envieu un correu a comunicacio@ateneus.cat, per rebre el codi promocional de descompte.

Reproduïm la carta tot seguit:

Estimats amics i amigues,

El Temps, des de l’any 1984, és el setmanari de referència de política i cultura dels Països Catalans. L’anàlisi, la reflexió, els reportatges de fons i les millors opinions d’arreu del país, sempre han format part de la identitat del setmanari, que també té convenis de traducció amb les prestigioses revistes The Economist i Der Spiegel.

Al llarg d’aquesta trajectòria, hem anat teixint una xarxa de lectors i col·laboradors que ens han permès arribar fins aquí. Durant aquests 35 anys de camí, podem estar satisfets del rigor, el compromís i la feina realitzada, consolidant un mitjà en català amb redaccions a Palma, València i Barcelona i amb presència a tots els territoris en què es parla la nostra llengua. Res d’això hauria estat possible tampoc, sense la complicitat del teixit associatiu i de tota la gent del territori que en forma part i que, amb el seu sentit crític, comparteixen amb nosaltres la voluntat de treballar pel país, per la llengua i per la cultura.

Enguany, per celebrar els 35 anys del setmanari EL TEMPS, volem compartir amb el món associatiu i les persones que en formeu part, allò que sabem fer millor; periodisme. Per això, El Temps us ofereix a tots els socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya, la possibilitat de subscriure-us gratuïtament a la nostra edició digital durant 9 mesos durant els quals tindreu accés il·limitat a tots els nostres continguts.

Si està interessat, clique ací

Sense més, rebeu una salutació cordial

El director, Manuel Lillo
L’editor, Eliseu Climent

Deixa el teu comentari