La FAC convida a totes les entitats i als seus associats a formar part també de la família del setmanari El Temps

La FAC convida a totes les entitats i als seus associats a formar part també de la família del setmanari El Temps

Després de l’experiència amb el setmanari El Temps durant l’any 2018, la Federació d’Ateneus i El Temps hem acordat ampliar la col·laboració entre totes dues entitats, ja que gaudim de públics (els ateneus i els seus socis) amb interessos compartits.

En virtut d’aquest acord, el director el setmanari El Temps, Manuel Lillo, i l’editor de la publicació, Eliseu Climent, dediquen una carta oberta als prop de 90.000 associats a les entitats que formen part de la FAC, per convidar-los a conèixer la revista i subscriure-s’hi. Per a les persones interessades, envieu un correu a comunicacio@ateneus.cat, per rebre el codi promocional de descompte.

Reproduïm la carta tot seguit:

Estimats amics i amigues,

El Temps, des de l’any 1984, és el setmanari de referència de política i cultura dels Països Catalans. L’anàlisi, la reflexió, els reportatges de fons i les millors opinions d’arreu del país, sempre han format part de la identitat del setmanari, que també té convenis de traducció amb les prestigioses revistes The Economist i Der Spiegel.

Al llarg d’aquesta trajectòria, hem anat teixint una xarxa de lectors i col·laboradors que ens han permès arribar fins aquí. Durant aquests 35 anys de camí, podem estar satisfets del rigor, el compromís i la feina realitzada, consolidant un mitjà en català amb redaccions a Palma, València i Barcelona i amb presència a tots els territoris en què es parla la nostra llengua. Res d’això hauria estat possible tampoc, sense la complicitat del teixit associatiu i de tota la gent del territori que en forma part i que, amb el seu sentit crític, comparteixen amb nosaltres la voluntat de treballar pel país, per la llengua i per la cultura.

Enguany, per celebrar els 35 anys del setmanari EL TEMPS, volem compartir amb el món associatiu i les persones que en formeu part, allò que sabem fer millor; periodisme. Per això, El Temps us ofereix a tots els socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya, la possibilitat de subscriure-us gratuïtament a la nostra edició digital durant 9 mesos durant els quals tindreu accés il·limitat a tots els nostres continguts.

Si està interessat, clique ací

Sense més, rebeu una salutació cordial

El director, Manuel Lillo
L’editor, Eliseu Climent

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.