El Centre Moral de Gràcia i el Casal de Sant Andreu celebren els 150 i els 100 anys

El Centre Moral de Gràcia i el Casal de Sant Andreu celebren els 150 i els 100 anys

Aquest cap de setmana es duran a terme dos aniversaris ben especials: el 150è del Centre Moral i Instructiu de Gràcia, i el 100è del Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar.

Dissabte 2 de febrer, el Centre Moral serà una festa. Des de bon matí, a les 11h hi haurà la cercavila de les colles de cultura popular des de la Plaça de la Vila de Gràcia fins a El Centre. Allà, al migdia, hi haurà el pregó del 150è aniversari. Posteriorment, hi haurà un gran dinar i la representació de l’obra ‘150, una il·lusió, un somni col·lectiu‘.

El Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar també ha organitzat un espectacle que s’anomena ‘En fem 100‘, amb el qual commemora el centenari de l’entitat el diumenge 3 de febrer, a partir de les 18h de la tarda.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya volem felicitar efusivament totes dues entitats per haver assolit aquestes xifres rodones, senyal de la voluntat de la seva gent de preservar unes entitats que han travessat circumstàncies ben difícils al llarg de tota la seva existència i que sempre han trobat la manera per tirar endavant.