Sigues protagonista de la Revista Ateneus!

Durant aquest mes de novembre estem confeccionant el número d’aquest semestre de la Revista Ateneus. La temàtica, que anirà principalment sobre llengua i cultura, comptarà, una vegada més, amb aportacions de les entitats. En aquesta ocasió, proposem dues maneres de participar:

Elaborant un article sobre llengua i relacionat amb alguna activitat o projecte que hàgiu endegat des del vostre ateneu. Ens interessa molt saber el per què la vostra entitat defensa la llengua catalana. Extensió màxima: 250 paraules + foto.

O bé, participant a respondre sobre aquesta qüestió: “Com promocioneu la llengua catalana a través de les vostres activitats?”. Ens podeu explicar experiències, coses que hàgiu muntat… Extensió màxima: 180 paraules.

Per poder participar, només cal que ens ho feu saber enviant un correu a comunicacio@ateneus.cat, o bé trucant al telèfon de la Federació. Allà us donarem la resta de detalls. El termini d’entrega és el dilluns 26 de novembre.