Descarrega’t la Guia pràctica de Comunicació

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la primera de les guies pràctiques de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

El primer número, doncs, correspon a l’àmbit de la comunicació. Com fer un pla de comunicació i com presentar-lo a nivell pràctic, com difondre un acte (passos i una breu recomanació de les xarxes que es poden fer servir segons la necessitat), i alguns exemples de nota de premsa i de roda de premsa. La guia és el primer volum de la col·lecció Guies pràctiques pels ateneus, que continuarà amb un document per promoure l’envelliment actiu a les entitats que es publicarà durant les properes setmanes.

L’obra, de descàrrega gratuïta, és fruït de la col·laboració de l’empresa de Gestió Cultural Culturae i la pròpia Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran venir a buscar a la seu de la federació.

Descarrega la guia seguint l’enllaç!