La FAC us anima a venir a Port Aventura de la mà de Down Catalunya a preus especials

La Federació d’Ateneus de Catalunya col·labora aquest any en la difusió de la iniciativa ‘Fent Amics amb Down Catalunya‘, de l’associació Down Catalunya; un esdeveniment que aquest 2018 celebra la seva desena edició, i que habitualment té lloc durant el mes d’octubre al parc temàtic de Port Aventura.

Aquest any s’ha triat la data del 6 d’octubre per anar cap a Salou i gaudir de l’experiència del parc amb tota la colla de Down Catalunya a un preu especial de 20€ per persona (el preu habitual és de 49€), un descompte del 60% possible gràcies a la participació de la Fundació Port Aventura, que es mulla un any més en aquesta iniciativa que combina solidaritat i diversió. Dels diners de les entrades, una part es destinarà a cobrir costos del parc, i el restant es cedirà a Down Catalunya i a les seves entitats membres.

La sortida és oberta a tothom, i inclou tot un seguit d’activitats dins del parc com l’acte de benvinguda al Gran Teatre Imperial, amb l’actuació dels grups Down Revolution i Els Cracks d’Andi, parlaments, i un espectacle inspirat en Halloween.

Com es pot aconseguir una entrada?

L’entitat compta amb la col·laboració a l’hora de vendre entrades de les botigues de calçats Querol i de la Fundació MRW. Important: les entrades d’aquests punts de distribució, estaran disponibles fins el dia 28 de setembre o fins exhaurir-les.

L’altra opció és recollir les entrades directament a la seu de Down Catalunya (Carrer Pere Vergés, 1, Planta 8, despatx 8.7 de Barcelona. De 9 a 14 hores. Metro L2 i L4 “La Pau”) o qualsevol de les seves entitats. Des del 7 de setembre, estan disponibles online al web de l’entitat. L’aplicatiu deixarà d’estar actiu a les 23:59 hores del 5 d’octubre.