La Cate de Figueres presentarà la seva primera app mòbil

Un any després de la presentació de la nova imatge i la nova web, La Cate torna a presentar nova temporada i aquesta vegada ho fa amb una nova aposta tecnològica: l’aplicació mòbil de La Cate, un nou suport digital on l’usuari podrà consultar la programació cultural i les notícies relacionades amb l’entitat figuerenca.

La presentació de la nova temporada i de l’aplicació per dispositius mòbils, tindrà lloc a la mateixa entitat el divendres 14 de setembre, a les 20h, i també es donarà a conèixer la col·laboració d’enguany amb el projecte socioeducatiu Ksameu de Figueres. Alguns dels membres d’aquesta entitat faran un petit tast del que és aquesta proposta educativa adreçada a joves i adolescents de l’Empordà.

Per acabar d’amenitzar la jornada d’estrena de la nova temporada, l’acte comptarà amb diversos tasts culturals, com l’actuació de la soprano lírica Clara Valero, la participació de la companyia de dansa figuerenca Agitart o el petit recital de poesia de la mà Ramon Bartrina. Finalment, la presentació acabarà al bar de La Cate amb un piscolabis i música en directe per a tots els assistents.