Convocatòria del Premi Voluntariat per projectes de treball en xarxa

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, convoca una nova edició del Premi Voluntariat. Enguany s’enceta la XXV edició que, en aquesta ocasió, premia aquells projectes la finalitat dels quals sigui la millora o desenvolupament del treball en xarxa de l’entitat.

Aquesta edició, a més, incorpora una novetat. La presentació de les sol·licituds només serà per via electrònica i la documentació que caldrà adjuntar, es podrà fer a través de suport digital. Les entitats concursants hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça spav.tsf@gencat.cat, amb l’enllaç corresponent a la transferència d’arxius feta mitjançant l’aplicatiu WeTransfer al web www.wetransfer.com

Si no es disposa de signatura electrònica, es poden consultar els diferents tipus de certificats digitals des d’aquest enllaç.

El Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat ha elaborat una guia explicativa per a què sigui de la màxima utilitat a les entitats participants. que es pot consultar a través d’aquest enllaç.

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 4 de setembre i finalitza el dia 3 d’octubre.

Consulta la convocatòria del Premi des d’aquest enllaç.