Voleu participar del projecte de Dinamització Juvenil de la FAC?

El Projecte de Dinamització Juvenil impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya vol millorar, fomentar i consolidar la participació i la implicació de joves en les activitats que es duen a terme a les entitats federades d’arreu del territori, amb el suport d’una persona tècnica especialitzada en dinamització juvenil.

Aquest projecte té el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social de La Caixa i no tindrà cap cost per a les 3 entitats que finalment siguin seleccionades. Està previst que es desenvolupi en tres fases: la primera (octubre-desembre 2018) de diagnosi i elaboració del pla d’acció; la segona (gener-abril 2019), d’implementació d’accions amb un grup de joves i una tercera (maig-juny 2019) de consolidació dels resultats obtinguts.
Entitats interessades, envieu un correu a ateneus@ateneus.cat
Teniu fins al 20 de setembre!