El teatre d’El Círcol de Badalona tancarà tres mesos per reformes

Després d’un esforç titànic per salvar el teatre de l’entitat, ara farà un parell d’anys, dels interessos especulatius immobiliaris amb la compra de l’edifici, el Círcol Catòlic de Badalona ha anunciat que tancarà les seves portes durant tres mesos per endegar una rehabilitació a la teulada de l’edifici, que pateix deficiències estructurals que comporten un cert perill.

Les obres començaran a principis de setembre i es preveu una durada de prop de 3 mesos. Durant aquest període de temps la sala estarà tancada al públic. El tancament no afectarà la part de l’edifici que toca a Francesc Layret. Per tant, el bar, la sala de socis, la sala d’assaig i la secretaria seguiran obertes amb total normalitat.

L’entitat, guardonada amb la Creu de Sant Jordi l’any 2004, ha explicat que, com a conseqüència d’això, la programació cultural prevista per aquest proper trimestre quedarà alterada, i s’estan plantejant les alternatives d’espai que es puguin cobrir, per poder seguir oferint una programació regular a Badalona i no parar l’activitat cultural que genera el Círcol.

La reforma s’ha confiat a l’arquitecte Francesc Guàrdia, especialista en la matèria, avalat per ser un dels responsables de la reforma del Teatre Lliure de Gràcia.