La Delegació Territorial de Terres de Ponent renova càrrecs

El 29 de setembre a les 13h, la Delegació Territorial de les Terres de Ponent celebra una reunió plenària per renovar la Junta Rectora. El lloc triat per realitzar la sessió és l’Associació de Cultura Comú de Particulars de La Pobla de Segur.

Atès que aquest 2018 s’han de renovar els càrrecs de la Junta Rectora de la delegació, durant el plenari es realitzaran les votacions a les candidatures presentades. El termini màxim per presentar-les és el dilluns 17 de setembre.

El Tren dels Llacs posarà el punt lúdic a la jornada

Per aquesta trobada serà necessari que els ateneus que formen part de la delegació confirmin la seva assistència amb un correu a terresdeponent@ateneus.cat. La confirmació d’assistència servirà per fer les reserves del Tren dels Llacs, la proposta lúdica d’aquesta trobada. El termini de confirmació per fer la reserva de totes dues coses, i el dinar al Restaurant Solé (18€), és el 15 de juliol.

L’hora i el punt de trobada de la reunió és a les 10:15 h a l’Estació de tren Lleida-Pirineus. Els participants tindran la oportunitat de viatjar cap a La Pobla des de Lleida amb aquest tren d’època que només surt en dies concrets i uneix les poblacions de Lleida amb La Pobla de Segur travessant un entorn natural espectacular per als amants de la natura. La FAC abonarà dos bitllets de tren per entitat. L’import de la resta de bitllets és de 27,9€ per persona.

Material per a les entitats de la Delegació Territorial

Descarrega’t la butlleta de la candidatura
Convocatòria
Programa