La FAC se solidaritza amb l’Ateneu Popular de Sarrià i denuncia l’agressió feixista que ha patit

La FAC se solidaritza amb l’Ateneu Popular de Sarrià i denuncia l’agressió feixista que ha patit

La Federació d’Ateneus de Catalunya vol solidaritzar-se amb l’Ateneu Popular de Sarrià (Barcelona), després de conèixer l’atac que ha patit la seva seu del carrer Hort de la Vila. Aquesta matinada s’hi ha declarat un incendi, i tot apunta al fet que ha estat provocat per militants de l’ultradreta, a tenor de les pintades feixistes i franquistes que han aparegut, tal com ha denunciat el col·lectiu sarrianenc.

Malgrat que no es tracta d’una entitat federada, la FAC considera que l’escomesa soferta per aquest ateneu és una greu coacció a la lliure expressió envers la gent que li dóna vida i, en conseqüència, una agressió del tot intolerable als valors democràtics. D’aquesta manera, la FAC vol fer saber a l’Ateneu Popular de Sarrià que es posa a disposició de l’entitat per tot allò que necessiti a més de fer-los arribar tot l’escalf possible.