Subvencions per a consultories culturals (ICEC 2018)

Subvencions per a consultories culturals (ICEC 2018)

Els ateneus impulsen més de 10.000 activitats anuals al territori català. Identificar, gestionar i posar en valor els actius culturals del moviment ateneístic, tot afavorint els recursos propis com un element de projecció i de creació de valor social és indispensable. Per això, les entitats necessitem un cop de mà amb les consultories culturals.

Aquest 2018, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert el període per presentar sol·licituds a la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització de consultories, tant per a empreses com per entitats culturals dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’editorial, el musical, l’audiovisual, la cultura digital i l’arquitectura, les quals han de ser realitzades mitjançant els serveis professionals externs a l’entitat.

Període de presentació de sol·licituds: del 8 de febrer al 8 de març.

Consulta la informació relacionada: