Bones pràctiques horàries

Bones pràctiques horàries

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya s’està engegant un projecte que té com a objectiu recollir les principals bones pràctiques existents en el sector en relació a l’organització horària i a la gestió del temps a les entitats i associacions.

També es vol facilitar a les organitzacions tot un seguit d’oportunitats de millora per racionalitzar els horaris i ser més eficients. L’objectiu final és construir una base de dades de bones pràctiques per al Tercer sector a Catalunya.

Des de Reforma Horària es convida als ateneus a què empleneu el formulari sobre els horaris i les bones pràctiques a la vostra entitat, ens hi ajudeu?

ACCEDIU AQUÍ AL QÜESTIONARI SOBRE BONES PRÀCTIQUES ALS HORARIS DE LA VOSTRA ENTITAT