Xarxes d’esdeveniments culturals

Xarxes d’esdeveniments culturals

Aquest dimarts, 16 de maig, la Filmoteca de Catalunya acollirà, a partir de les 9.30h i fins les 12.30h, una jornada formativa “Xarxa d’esdeveniments culturals” organitzada per la Fira Mediterrània de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va dirigida a professionals del món de la cultura com tècnics municipals i gestors culturals i l’objectiu és donar a conèixer models i estratègies de treball en xarxa i analitzar-ne el funcionament amb l’objectiu de potenciar les xarxes existents i oferir recursos per a l’impuls del treball col·laboratiu en la planificació, gestió, comunicació i visibilització de projectes culturals.

Durant la jornada també hi ha programada una taula de debat on hi participaran Lluís Gendrau, de Circuit Folc, Oriol Martí de la Plataforma d’Arts de Carrer, Jordi Planagumà, de la Xarxa Cases de la Música Popular  i Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, impulsora de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) per presentar i analitzar diferents models de treball en xarxa en l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme.

Consulta el programa.