Presentació llibre II Beca de Recerca Històrica “Terra d’Ateneus”

Presentació llibre II Beca de Recerca Històrica “Terra d’Ateneus”

El proper 6 d’abril, a les 7 de la tarda, el Museu de Badalona acollirà la presentació del llibre “Associacionisme educatiu i cultural. L’Ateneu Obrer i el Círcol Catòlic de Badalona (1879-1936)”, de l’historiador Jordi Albaladejo Blanco.

Aquesta publicació de l’Editorial Afers, que analitza el moviment ateneista a Badalona, és el resultat d’una recerca feta per l’autor com a guanyador de la II Beca de Recerca Històrica “Terra d’Ateneus”, convocada per l’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i el patrocini de l’Obra Social de la Caixa.

La presentació comptarà amb la presència de l’autor, Jordi Albaladejo, i de Anna Pruneda, membre de la Junta Directiva de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Descarrega’t la invitació

Museu de Badalona (Plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1. 08911-Badalona) tel. 933 841 750 www.museudebadalona.cat