Dia Internacional del Teatre 2017

Dia Internacional del Teatre 2017

  • La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, la Federació de Grups Amateurs de Teatre i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya celebren conjuntament el Dia Mundial del Teatre el 27 de març a Molins de Rei
  • Les tres entitats reivindiquen el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social

 

El proper dilluns 27 de març, la Federació de Grups Amateurs de Teatre, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i la Xarxa de Teatre d’Ateneus de Catalunya (XTAC) de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), celebraran conjuntament el Dia Mundial del Teatre en un acte al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. Les tres entitats convocants volen celebrar conjuntament el dia Mundial del Teatre per reivindicar el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social, denunciant la precarietat a tots nivells en què viuen el teatre i la cultura en la nostra societat.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actriu professional, directora de grup amateur i secretària general de l’AADPC, Rosa Andreu. L’acte comptarà amb la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre de les tres entitats, amb Salvador Casals, president de la FAC, Josep Rafecas, president de la FGATC i Àlex Casanovas, president de l’AADPC. Vestirà l’acte una actuació de Mònica Lucchetti i Carles Beltran representant un fragment de l’espectacle ROIG, un recital d’homenatge a Montserrat Roig i l’actuació del grup de teatre amateur Filagarsa amb fragments de l’espectacle KBARRET. L’acte clourà amb la lectura del Manifest Internacional del Teatre a càrrec de Rosa Andreu i una copa de cava.

>Consulta el programa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dilluns, 27 de març, a les 19:30h

Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei (Ateneu XTAC)

Passeig del Terraplè, 49, 08750 Molins de Rei, Barcelona