Contractació d’espectacles familiars amb compromís social

Contractació d’espectacles familiars amb compromís social

La Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure, ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) amb la voluntat d’oferir el servei d’assessorament, contractació i programació d’espectacles familiars a totes les entitats federades.

Totes les programacions contractades amb la Fundació La Roda tenen un benefici social directe en el desenvolupament dels projectes que la Fundació manté a tot el territori. És molt important destacar el compromís social que suposa per a projectes socioculturals d’entitats que, com La Roda, actuen d’elements generadors de valors com la igualtat, la solidaritat o la justícia amb els més vulnerables i que són imprescindibles en la societat actual.

Contacte en aquest enllaç.