Digues la teva a la Llei de Foment de l’Associacionisme!

Digues la teva a la Llei de Foment de l’Associacionisme!

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya està treballant, de forma participada amb les entitats del país, l’esborrany de l’Avantprojecte de Llei de Foment de l’Associacionisme.

El Consell de l’Associacionisme Cultural, màxim òrgan consultiu del Departament de Cultura en relació amb la cultura popular, la dinamització sociocultural i l’associacionisme cultural, considera imprescindible conèixer l’opinió del món associatiu sobre el text.

 

El document incorpora les aportacions fetes per entitats de diferents sectors durant diversos processos participatius que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dut a terme. El text assenyala en verd les propostes concretes que s’incorporen a la proposta i en vermell totes aquelles qüestions sobre les quals encara cal debatre més i buscar l’acord. L’esborrany també assenyala quins aspectes estan pendents de validació per part dels departaments de la Generalitat i de les entitats locals amb què ja s’està treballant.

Consulta l’Esborrany.

Podeu fer arribar les vostres valoracions abans del 20 de gener al correu ateneus@ateneus.cat.