Els i les joves a la revista Ateneus 15!

Els i les joves a la revista Ateneus 15!

Ja és al carrer la nova Revista Ateneus! El número 15 se centra en la implicació del col·lectiu jove als ateneus i casals.

La pedagoga, directora de lleure i formadora Elisabet Medina és l’entrevista de la portada. Aquest número inclou una taula rodona amb joves membres d’entitats a l’Ateneu de Manlleu; reportatges del II Fórum Ateneos celebrat a Sevilla el mes de novembre; de l’estudi “La participació cultural de la joventutat catalana (2001-2015)”; de la cartografia teatral a Reus i de les entitats sociorecreatives a Badalona; entrevistes a la Maria Victòria De Pascual, tresorera de La Parra d’Avinyó del Penedès; a l’Eli Martínez, jugadora de rugby 7 al Geieg; i articles d’entitats andaluses i d’antitats federades a casa nostra.

Revista Ateneus #15

Consulta altres números de la revista i/o subscriu-te.