‘Casa nostra, casa vostra’: signa el manifest!

‘Casa nostra, casa vostra’: signa el manifest!

Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra.

‘Casa nostra, casa vostra’ és una campanya de comunicació que neix amb l’objectiu de tornar a posar a primera línia del debat públic l’anomenada ‘crisi migratòria’ que viu la Mediterrània i reclamar a les institucions que prenguin part definitivament de la situació. La campanya està coordinada de forma horitzontal per un gran grup de persones que es dediquen al món de la comunicació, amb la col·laboració i el suport d’entitats, empreses i agents del sector cultural de Catalunya.

 

La Federació d’Ateneus de Catalunya ja s’ha adherit a la campanya i anima, a les entitats federades i a títol personal, a firmar el manifest per sumar esforços entre tots. També es pot participar de manera activa amb la campanya: a través d´incloure activitats que ja tingueu programades, al marc de la campanya, o bé idear-ne de noves (adjuntem en aquest mail algunes idees).

 

L´objectiu de les activitats, en un primer lloc és sensibilitzar a la població d´aquesta gran problemàtica que estem vivint i també ajudar amb la recaptació, a facilitar que Catalunya sigui un país d´acollida. Per tal de sumar-vos a la campanya, ompliu la fitxa d´activitats.