Els Premis Ateneus 2016 reben 57 candidatures

Els Premis Ateneus 2016 reben 57 candidatures

La 27ena edició dels Premis Ateneus ha rebut 57 candidatures d’una quarantena d’entitats culturals catalanes. El certamen, convocat anualment per la Federació d’Ateneus de Catalunya, posa en valor la tasca que duen a terme les entitats que treballen dia a dia voluntàriament en l’àmbit comunitari i cívic del nostre país.

 

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades: “Premi Jove, Proposa!”; “Premi als Mitjans de Comunicació”; “Premi a la Creativitat Artística”; “Premi a la Capacitat d’Innovació”, “Premi al Foment de la Participació”; “Premi a la Integració Social” i “Premi de la Votació Popular (Diari ARA). L’entitat premiada rep  una dotació econòmica (1.500 € per al primer premi; 900 €, per al segon i un diploma per al tercer) que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

 

Enguany, a més, es farà un especial reconeixement a entitats que celebren aniversaris destacats: 150 anys d’Els Catalanistes (Barcelona) i Lluïsos d’Horta (Barcelona); 125 anys de La Concòrdia (Cabrils) i el Centre Cultural i Recreatiu (Balsareny); 75 anys del Centre Cultural La Parra (Avinyonet del Penedès), el Patronat de La Passió (Esparreguera) i la Societat Cultural Hortenca (Sant Vincenç d’Hortons); 50 anys del Casal de Vila-rodona (Alt Camp) i el Casal de l’Espluga de Francolí; i els 25 anys de l’Ateneu Josep Taverna (Alforja) i l’Ateneu de la Vall de Llémena (Cartellà).

 

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2016 es celebrarà el proper 14 de desembre a les Drassanes Reials de Barcelona.

Descarregueu la invitació en PDF.