La formació TransparEnt torna a la tardor!

La formació TransparEnt torna a la tardor!

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària continua convocant jornades territorials de formació de la  Plataforma TransparEnt, desenvolupada des del  Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB. La plataforma és una eina adreçada a entitats sense ànim de lucre, que els permet fer un autodiagnòstic de la transparència informativa i millorar-ne la qualitat.

Ja són més de 100 les entitats que fan servir TransparEnt per millorar la seva comunicació. Això vol dir que s’han registrat entre una i dues entitats per dia, de mitjana, des que es va obrir l’accés a la plataforma. La Federació d’Ateneus de Catalunya ja ha obtingut, aquest 2016, el certificat de qualitat de transparència pel seu portal web i animem a totes les entitats federades a sumar-s’hi!

A partir del 5 d’octubre de 2016, amb la jornada que es realitzarà a la ciutat de Tortosa, es reprendran les formacions  programades per a la tardor. Per poder participar en alguna de les sessions, cal formalitzar la inscripció mitjançant aquest formulari, on també podeu consultar les dates i poblacions en les quals es duran a terme les sessions.

L’aforament de cada sessió és limitat a 30 persones.