Obertes les inscripcions per les sessions de formació a 10 municipis

Obertes les inscripcions per les sessions de formació a 10 municipis

La Federació d’Ateneus de Catalunya i el Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació – Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona organitzen sessions formatives per millorar la qualitat de les pràctiques de comunicació de les entitats.

L’objectiu de les sessions és aprendre a fer servir la plataforma TransparEnt, una eina que permet a les entitats avaluar l’estat de la seva transparència, saber com millorar la seva comunicació i obtenir documents d’autoacreditació. L’aplicatiu contempla les exigències de la Llei de Transparència i també criteris perquè la informació sigui comprensible i així afavorir la participació.

Sessions programades:

  • Barcelona 9 de juny de 17:30h a 20:30h – Torre Jussana
  • Lleida 15 de juny de 10h a 13h – Delegació del Govern de la Generalitat
  • Lleida 15 de juny de 15:30h a 18:30 – Delegació del Govern de la Generalitat
  • Olot 15 d’octubre de 10h a 13h (lloc per determinar)

 

Estan previstes també, sessions a Figueres, Girona, Tortosa, Sabadell, Vic, Reus i Tarragona

Podeu fer la inscripció al formulari que trobareu  AQUÍ.