Amigos de los Ateneos: els ateneus de tot el món connectats!

Amigos de los Ateneos: els ateneus de tot el món connectats!

Et presentem la nova plataforma AMIGOS DE LOS ATENEOS, un punt de trobada i debat dels ateneus de parla hispana. Aquest espai facilita la interrelació de les diferents realitats ateneístiques i crea una comunitat en un entorn virtual de participació mundial.

Es tracta d’un projecte col·laboratiu entre totes les persones interessades en el sector ateneístic. Al web www.amigosateneos.es hi podràs trobar un mapa de localització de les entitats, l’actualitat de les activitats més destacades, un bloc de debat i l’oportunitat de conèixer i interactuar amb centenars d’ateneus.

Per a fer-lo possible, us convidem a col·laborar per ampliar aquest espai i fer-nos arribar les vostres opinions al nostre apartat “bloc“. Si vols publicar un nou comentari, enviar una imatge o un document, o vols compartir una notícia relacionada, donar a conèixer un ateneu que no està al mapa, pots omplir el formulari per compartir. Si vols estar al corrent de l’actualitat del portal, subscriu-te al butlletí enviant un correu a: info@amigosateneos.es.

La plataforma ha estat impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya, amb la col·laboració d’Invenies (gestió tècnica) i Cryogènica (desenvolupament web). És un projecte subvencionat pel Ministerio de Educación, Cultura i Deporte.

Carta de presentació