Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural

Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural

El món de la cultura i la societat civil insta el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya a impulsar durant aquesta legislatura la redacció d’una Llei de mecenatge equiparable a la dels països avançats del nostre entorn. Aquesta Llei ha de ser consensuada amb els sectors cultural i empresarial, acompanyada dels instruments necessaris per a desenvolupar-la.

Els promotors d’aquesta iniciativa,  conviden les entitats i les persones que creuen en la força de la cultura a sumar-se i a adherir-se a la Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural. La Federació d’Ateneus ja és una de les entitats signants.

Aquest dijous 14 d’abril, Robert Fohr, Cap de la Missió de Mecenatge del Ministeri de Cultura i Comunicació del Govern de França ha presentat el model francès de mecenatge, en un acte organitzat per l’Ateneu Barcelonès, el CoNCA i la Fundació Catalunya Cultura. La sessió ha comptat amb una àmplia presència de representants destacats de la societat civil, institucions culturals i el món empresarial. En aquest marc, Jordi Casassas, president de l’Ateneu Barcelonès, i Carles Duarte, president del CoNCA, han anunciat l’impuls de la declaració.

 

Adhereix-te a la Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural.