L’Ateneu barcelonès, seu de la delegació territorial de la FAC a Barcelona

L’Ateneu barcelonès, seu de la delegació territorial de la FAC a Barcelona

23 entitats formen la Delegació Territorial de la ciutat de Barcelona. El Centre Moral i Cultural del Poblenou, la Societat Cultural i Esportiva La Lira, el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i l’Ateneu Barcelonès formen la Junta Rectora de la delegació de la Federació d’Ateneus a la demarcació de Barcelona. El passat 23 de gener, representants d’aquestes entitats federades es van reunir a l’Ateneu L’Harmonia, en el marc de la mostra de Patrimoni Immaterial de Barcelona, Som Cultura Popular.

L’Ateneu Barcelonès s’ha establert com a seu de la delegació a partir d’ara, on es faran les reunions de la Junta Rectora formada per les cinc entitats. Carme Adzerias, de l’Ateneu Barcelonès, ha estat designada com a delegada territorial.

La propera reunió de la Junta Rectora de la delegació de Barcelona s’ha convocat pel 28 de gener de 2016 a l’Ateneu Barcelonès.

Consulta l’acta de la reunió 23/01/2016.