Formació subvencionada en Gestió integral de Fundacions i Associacions Culturals

Formació subvencionada en Gestió integral de Fundacions i Associacions Culturals

La Fundació Pere Tarrés presenta una formació en Gestió integral de Fundacions i Associacions Culturals subvencionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

La formació en gestió és un dels suports per a la millora en els resultats a les entitats.  Capacitar a les persones de les associacions permetrà millorar els aspectes organitzatius de les entitats culturals perquè això pugui revertir en la seva viabilitat com a entitats.

El curs té una durada de 20 hores i tractarà diverses temàtiques clau i rellevants per a dur una bona gestió i millora continua de les entitats amb l’especificitat de l’àmbit cultural. Es programaran dues edicions a Barcelona.

Si esteu interessats en aquest curs, podeu fer les inscripcions en aquest enllaç.