“La Butaca”: un viatge en el temps fins al 1714

“La Butaca”: un viatge en el temps fins al 1714

T-Atraco Teatre presenta l’obra de teatre més divertida i transgressora sobre el 1714 i la independència de Catalunya!!!

“La butaca” explica la història d’un mosso d’esquadra d’origen gallec que -el dia que el President de Catalunya es disposa a signar la declaració unilateral d’independència- viatja en el temps fins al 1714 i posa els seus coneixements i la seva Walther 9mm al servei de Rafael Casanova… Ara bé, quan torni, tot serà igual?

La butacaRobert Gobern i Joan Valentí donen vida a 9 personatges: el Mosso d’esquadra, Rafael Casanova, Carlos II, el cardenal Portocarrero, un adroguer del 1700 i la seva esposa, l’actual conservador del Museu d’Història de Barcelona, una persona del servei de protocol de la Generalitat i un independentista recalcitrant.

Després de l’èxit de Txèkhov (que n’és de dura la vida de l’artista) de fa 15 anys, T-Atraco Teatre tornen a l’escenari per explicar-nos els fets que van succeir fa 300 anys i per parlar-nos dels nostres referents. Tot i el rigor històric de l’espectacle, treuen el tel solemne, seriós i pompós de la història donant-li un to irreverent i d’humor.

+info: http://t-atracoteatre.cat/ | http://t-atracoteatre.cat/fotos-i-videos/

Contacte: Joan Valentí labutaca@t-atracoteatre.cat |93 805 00 75

Preu: 1.053,72€ + IVA