Un minut per explicar-te al món: Fas’t Mostra d’Associacions

Un minut per explicar-te al món: Fas’t Mostra d’Associacions

Si formes part d’una associació o d’un projecte de voluntariat i vols mostrar-lo a la ciutadania els dies 20, 21 i 24 de setembre a la Mostra d’Associacions de Barcelona t’ofereixen l’oportunitat de donar a conèixer la teva entitat a tots aquells curiosos que visitin la Mostra en un minut!
A l’Estand de Torre Jussana tindrà lloc la Fas’t Mostra d’Associacions, on tothom qui s’hagi inscrit prèviament (abans del 15 de setembre) disposaràs de 60 segons per atraure, convèncer i motivar a tot aquell que s’interessi per la vostra associació. Per tant les presentacions han de ser ràpides, dinàmiques i atractives.

Formació gratuïta!

Per aconseguir exprimir el minut al màxim des de Torre Jussana posen a disposició de les entitats interessades 1 hora de formació gratuïta sobre la tècnica “Elevator Pitch”, que ajuda a realitzar presentacions persuasives en un minut. El curs tindrà lloc el dia 16 de setembre a les 17:45h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30).

Més informació al seu web.