Nou període d’inscripcions a cursos de català

Nou període d’inscripcions a cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística, que enguany celebra el seu 25è aniversari, obre un nou període d’inscripcions a cursos de català generals i específics per sectors. L’oferta inclou 5 nivells –elemental, bàsic, intermedi, suficiència i superior– i tres modalitats d’aprenentatge: presencial (cursos de 45, 90 o 120 hores), semipresencial i en línia a través del Parla.cat. Aquest any, els preus de matrícula als cursos tutorials en línia han baixat respecte de l’any anterior.

D’altra banda, amb l’eslògan  “Connecta’t al català, el CPNL ofereix cursos orientats a l’empresa i professionals de diferents sectors com Atenció al públic per al comerç, Català bàsic per a empresaris, Comunicacions administratives, Català a taula. Curs per a la restauració, Escriptura eficaç, Tècniques i pràctiques o Català per a professionals sanitaris. Es pretén, així, fer créixer la presència, el coneixement i la qualitat de la llengua catalana en l’àmbit socioeconòmic.

Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya. Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents als certificats de la DGPL i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Cercador de cursos del CPNL