L’Orfeó Lleidatà inaugurà l’auditori-sala Espai Orfeó

L’Orfeó Lleidatà inaugurà l’auditori-sala Espai Orfeó

El passat divendres 24 de gener es va inaugurar l’Espai Orfeó, un auditori-sala polivalent amb un aforament de 180 persones i 400m2 de superfície. Aquest espai està gestionat per un Consell participatiu on hi participen més de 104 associacions de les Terres de Lleida representades a través dels Amics de la Seu Vella, de l’Ateneu Popular de Ponent, de l’Associació Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida, el Centre Excursionista de Lleida, l’ECOM, la Federació Allem, la Federació Catalana d’Entitats Corals – Terres de l’Ebre, Fesalut i Omnium Cultural.

Aquest espai que busca ser un punt de trobada on tothom pugui fer propostes de programació, està dissenyat amb la millor tecnologia i compta amb una acústica única a l’estat.

En aquesta nova etapa es vol reforçar el format familiar i de petit format dels espectacles. D’altra banda l’Orfeó Lleidatà ha estat escollit per acollir espectacles de la tercera temporada de l’Espai A.

Més informació sobre l’Espai Orfeó al web de l’entitat.