La FAC i l’ONCE presenten el cupó dels 30 anys!

La FAC i l’ONCE presenten el cupó dels 30 anys!

L’ONCE i la Federació d’Ateneus de Catalunya han presentat al Reial Cercle Artístic de Barcelona el cupó commemoratiu del 30 aniversari de la Federació d’Ateneus. L’acte ha comptat amb la presència del president del Reial Cercle Artístic, José Fèlix Bentz, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau i el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals.

Aquest acte és el primer des de que es va signar un acord de col·laboració entre les dues entitats per tal de treballar plegades en l’assessorament per l’adaptació i adequació dels espais dels ateneus per a les persones amb discapacitat i a la vegada ajudar a donar visibilitat al moviment associatiu català.

Per la seva part, Xavier Grau va destacar la importància de l’edició del cupó amb la imatge de la FAC que donarà a conèixer a tot l’Estat la trajectòria de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la seva tasca en pro de l’associacionisme cultural. “Des de l’ONCE donem suport al territori i amb aquesta col·laboració arribem als ateneus i a la gent del nostre país que són els qui fan possible la nostra tasca de repartir il·lusió”. Grau va destacar també que “el moviment ateneístic és un fet molt singular en una Catalunya molt rica en cultura i associacions”.

Salvador Casals, en nom de la Federació d’Ateneus va agrair a l’ONCE la seva bona voluntat i ajuda per donar visibilitat al moviment ateneístic no només a Catalunya sinó a tot l’Estat. “Gràcies a aquest acord de col·laboració podem donar a conèixer la tasca de la Federació i del moviment ateneístic i ajudar a les entitats a adaptar-se i integrar a les persones amb discapacitat física o visual”. Casals va aprofitar l’ocasió per felicitar l’ONCE pel seu 75è aniversari i la seva tasca.

A partir del dia 7 de novembre cinc milions i mig de cupons portaran la imatge de la Federació d’Ateneus a tot l’Estat per commemorar els 30 anys de l’entitat amb la llegenda «Tots som ateneus. 30 anys al servei de l’associacionisme cultural català». El sorteig es realitzarà el dia 13 de novembre.

Podeu descarregar el cartell per promocionar el cupó i enganxar-lo a la vostra entitat!