Subvenció per la creació d’ocupació i formació per aturats

Subvenció per la creació d’ocupació i formació per aturats

La Generalitat i el Departament d’empresa i ocupació han convocat una subvenció per la realització del programa mixt de treball i formació d’aturats que hagin exhaurit la prestació per desocupació o el subsidi.

Aquesta subvenció va destinada als ajuntaments i als consells comarcals. Però des del Departament d’empresa i ocupació han suggerit que els ateneus que estiguin interessats en aquesta subvenció puguin sol·licitar al seu ajuntament que una de les places assignades es destini a l’ateneu.

És per això que caldrà que us poseu en contacte amb el vostre ajuntament per pactar la sol·licitud. En tots els casos la sol·licitud al Departament d’empresa i ocupació es farà a través de l’Ajuntament respectiu.

Teniu temps fins el dia 30 de setembre.

Mireu el llistat de les places assignades.

Consulteu:
Resum de la Subvenció
Bases i convocatòria publicades al DOGC