Voleu assistir a la cloenda de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya?

Voleu assistir a la cloenda de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya?

El proper dijous 5 de setembre s’inaugura a Calella (Maresme) la 41ena edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, el festival folklòric més antic de Catalunya. Les Jornades mostraran fins el diumenge 8 de setembre les danses, músiques i cultura de diferents països per les comarques catalanes.

Els grups de dansa internacional actuaran acompanyats de l’esbart Ballets de Catalunya de Barcelona.

  • Perú Ritmos y Costumbres – Perú
  • Ensemble Folklorique PelePele – Swazilàndia
  • Tecza – Polònia
  • GIK Banat Pionir – Sèrbia
  • Cununa Somesana – Romania
  • Al- Anfoushy – Egipte

 

Les actuacions es podran veure a: Calella, Santa Maria de Palautordera, L’Hospitalet de Llobregat, Puig-reig, Rajadell, La Llagosta, i la ciutat de Barcelona on se celebrarà l’acte de cloenda el diumenge 8 de setembre, a les 18:00h al Sant Andreu Teatre.

Podeu consultar el programa oficial i si esteu interessats en assistir a la cloenda podeu demanar-nos invitacions gratuïtes trucant al 93 2688130 o enviant un correu a ateneus@ateneus.cat. Podeu demanar-les fins el dia 5 de setembre a les 14.00h. Les entrades no estan numerades i s’hauran de reservar nominals.

Adifolk i la Fed. Coordinadora d’entitats per a la difusió del folklore són les entitats organitzadores que amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el patrocini de l’Obra Social La Caixa i amb la participació de molts ajuntaments de Catalunya, fan que any rere any sigui possible aquesta activitat que té com objectiu principal aproximar les danses del món a Catalunya.