La revista Ateneus número 8, dedicada al patrimoni

La revista Ateneus número 8, dedicada al patrimoni

Ja podeu consultar de forma digital la revista Ateneus número 8. Aquesta vegada la publicació està dedicada al patrimoni tangible i intangible dels ateneus: des dels seus edificis fins als seus valors.

En portada l’entrevista a Pere Baltà, polític,  periodista i escriptor, va ser diputat a Madrid i director del Servei de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya durant els anys 1980 i 1985, i en Mariano Martínez llicenciat en humanitats, editor i gerent de Rubrica Editorial, autor de l’estudi “La Legió silenciosa. L’associacionisme cultural: una mirada des de la transició mirant cap el futur“.

També hi trobareu un reportatge especial 30 anys de la Federació d’Ateneus, una entrevista amb Jaume Ciurana, regidor de cultura de l’Ajuntament de Barcelona i un reportatge sobre els ateneus a la terra alta entre altres.

Podeu consultar totes les revistes en format digital o fer-vos subscriptors a través del correu electrònic ateneus@ateneus.cat