L’Ateneu Arenyenc comença una nova etapa

L’Ateneu Arenyenc comença una nova etapa

L’Ateneu Arenyenc d’Arenys de Mar va celebrar, el passat dia 2 de juny, eleccions amb una participació del 33’7%. Són les primeres eleccions que es convoquen després de la dimissió en bloc de l’anterior junta directiva, seguida d’una junta gestora que va dirigir l’entitat provisionalment. El nou president escollit és Josep Manuel Nogueras.

En aquestes eleccions es van presentar dues candidatures, fet que l’actual president valora molt positivament ja que era la primera vegada que en 13 anys es presentaven a les eleccions més d’una candidatura. “S’ha demostrat un sentit de responsabilitat social i una forta motivació per  encarar els reptes del futur, amb un canvi d’actitud important”.

La nova junta estarà formada per Josep Manuel Nogueras, president; Josep Maria Bertran, Vicepresident; Jordi Espriu, Tresorer; Pere Planells, Secretari; Quim Cucurull, Bibliotecari; Ricard Alsina, Antoni Dalmau i Josep Miró, com a vocals. Han acceptat continuar col·laborant tots els responsables de les seccions actuals i s’han afegit amb ganes d’ajudar nous col·laboradors.

Aquesta nova junta té la voluntat d’obrir portes i reinterpretar conceptes amb una visió més actual, amb l’objectiu de “recuperar per a l’Ateneu, l’espai que per vocació i tradició li correspon en l’àmbit de la cultura i de l’esbarjo”.