“El voluntariat pot ajudar a trobar feina”

“El voluntariat pot ajudar a trobar feina”

En aquest article d’opinió el director del Diari Ara, Carles Capdevila, fa una reflexió sobre com el voluntariat pot ajudar a trobar feina ja que l’experiència és fonamental per tenir “visió global, et fa espavilar, et dóna lliçons positives i negatives, tens èxit i fracasses”.

“La majoria de gent que dirigeix corals infantils, porta esplais, organitza festes, fa de monitor de casals o munta oenagés no ho fa per fer currículum, ho fa per aquella causa. No són coses que es facin interessadament, en el sentit curricular. Però cada cop es valorarà més en els currículums, al costat de la formació acadèmica, la capacitat d’adaptació i de reacció, el fet de tenir iniciativa.”

Una interessant reflexió que podeu llegir al web de l’Ara o descarregar l’article en PDF.