Voleu participar a la baixada de la Flama del Canigó?

Voleu participar a la baixada de la Flama del Canigó?

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan, una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l’element del foc com a símbol preeminent. L’entitat Omnium Cultural, que treballa per mantenir les tradicions entenent que  les festes populars i tradicionals són una eina bàsica de cohesió i de construcció col·lectiva, vol donar un any més un nou impuls a la Festa de Sant Joan. Per aquest motiu s’ha dotat de més eines la Flama del Canigó per arrelar-la al màxim nombre de municipis i ciutats del país i fer-ne el referent nacional de la festa de Sant Joan.

A la pàgina web flamadelcanigo.omnium.cat podeu trobar-hi tot tipus d’informació relacionada amb la baixada de la Flama del Canigó, la seva història, les activitats que cada municipi organitza, les entitats que hi participen.

Si com a entitat encara no participeu en cap d’aquests actes i teniu ganes de formar part de la celebració o d’organitzar-la al vostre municipi o barri podeu trobar més informació al seu web i descarregant-vos el document sobre el protocol d’actuació per garantir la continuïtat de la Regeneració al Cim del Canigó la nit del 22 de juny.

Per les entitats de Barcelona que vulgueu participar en l’acte de la Flama del Canigó a la ciutat podeu assistir a la reunió:

Dia: 27 de maig
Hora: 19.00
Lloc: seu nacional d’Òmnium (c. Diputació, 276, pral)