Nova oferta formativa de Torre Jussana

Nova oferta formativa de Torre Jussana

Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions de BCN, cogestionat entre l’Ajuntament de Barcelona i el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) ja ha publicat a la seva web la nova oferta formativa dirigida a les associacions de la ciutat, per als mesos de gener a març. En total s’ofereixen 16 nous cursos, tallers i xerrades, totalment gratuïts. Es tracta de propostes formatives relacionades amb el dia a dia d’una entitat, com el finançament, la planificació estratègica, la participació, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu.

Torre Jussana ofereix a les entitats de BCN 16 propostes formatives gratuïtes

Aquesta formació, com tots els serveis que s’ofereixen des del centre, està pensada per enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball dels 4 àmbits que des de TJ es consideren clau per al bon funcionament associatiu: la intenció, la participació, l’acció i la gestió. En aquesta nova oferta formativa es proposen cursos, tallers i xerrades per a 3 d’aquests 4 àmbits (intenció, participació i gestió). Així doncs, s’hi tractaran temàtiques com la captació de fons, com realitzar una planificació estratègica, com potenciar la participació interna, els relleus als equips directius, les obligacions fiscals de les associacions, la llei de protecció de dades o com aprofitar les xarxes socials, entre d’altres. El professorat dels cursos està format per persones amb una dilatada experiència en la temàtica que abordaran.

Els cursos s’iniciaran a partir del 28 de gener. Des d’aquesta setmana ja s’han començat a obrir els formularis d’inscripció per a les primeres propostes formatives. Aquests formularis estaran disponibles en aquest enllaç. Per a cada proposta s’hi indica la data d’obertura del formulari d’inscripció.